Ansel Adams facebook page



o mare de nori

o mare de nori
Valea Doamnei,muntii Fagaras
HAVE A GOOD DAY

30 dec. 2010

4 zile in satul Legii

Am facut cateva poze,am si racit intre timp,.Am facut si cateva poze de la o batrana din sat care avea lucruri traditionale peste tot in casa.In rest peisajul din sat era unul de iarna cu copaci plini de zapada de (10-13 cm).
Uitati ce a iesit.

24 dec. 2010

De craciun

Am incercat sa-mi testez aparatul compact Fujifilm A170,am folosit si trepiedul meu Hama star 05.Uitati ce a iesit.
Exif-ul pozelor:Prima poza din slideshow :valoarea expuneri:0 ,iso 100
poza 2-a :valoarea expunerii:-1/3 EV ,iso 200,celelalte 2 fiind exact la fel ca poza a 2-a

19 dec. 2010

17-18 dec.10 Prin satul Legii

Fac cateva poze ,mai car cateva lemne in casa iar in rest asteptam momente inedite ,si chiar am dat de cateva pe care nu  sa le vad mai rar(de ex un rasarit prins in plina iarna iar apoi o incremenire in timp a unei frunze intr-un bol de gheata din apa cainelui).Uitati pozele.

17 dec. 2010

17-18 dec.10-Plec la Legii

Inainte de craciun decidem sa mergem sa stam peste zi la bunici ,revin cu poze.

11 dec. 2010

11 dec.10-Stancile Niculii intre toamna si iarna

M-am decis sa merg acolo deoarece nu am fost de mult timp ,si pentru ca nu am mai iesit niciunde din cauza ploilor si a noroiului asa ca m-am decis ca in sambata asta sa ma pornesc acolo.Uitati traseul parucurs pe o vreme de -9 si tem. resimitita vreo -12;-13.
http://www.wandermap.net/route/(dati click -traseu Stancile Niculii)
Dupa ce am parcurs o buna parte din sosea pe jos am deci sa fac o poza si mi s-a descarcat 2 perechi de baterii ,o i-au pe a 3-a si continui cu ea si da rezultate (nu se descarca din cauza frigului).
Dupa ce termin cu soseaua continui cu urcusului unui deal care duce la stanci.Ceata nu e asa ca astept sa iasa soarele si chiar iese cu un rasarit superb pe piscurile dealurile si pe orasul Gherla.Mananc 2 mandarine si continui drumul pe o poteca prin padure unde zapada parca e mai mare (3-4 cm) dar se va duce incetisor cu aparitia soarelui.Ajung Langa Stancile Niculii fac cateva poze (ma mai uit ce poze sa fac ,peisajul e superb ,un pic de iarna  si o toamna tarziu pe copacii de langa stanci).Uitati pozele pe un slideshow.

4 dec. 2010

4 dec.10 photo

Macro dec.10
http://i53.tinypic.com/fzb4o.jpg(dati click pe linkuri ca sa vedeti pozele)
In prima poza am ilustrat un macro cu 2 borcane (unul gol si unul umplut cu miere) asadar am si testat aparatul la macro punand in fata lentilei o lentina de ochelari care mi-a marit(zoom) imaginea initiala.
In a 2-a poza am realizat un portret al cainelui de la bunici folosindu-ma si de trepiedul meu hama din dotare.